Παιδική Ορειβατική Εξόρμηση

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή  9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δάσος του Ρούβα

Και φέτος διοργανώνουμε την καθιερωμένη πια Παιδική Ορειβατική εξόρμηση για παιδιά 8–13 ετών από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο φιλόξενο δάσος του Ρούβα.

Όλοι ξέρουμε ότι ο Ρούβας βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι της οροσειράς του Ψηλορείτη, είναι το σημαντικότερο από τα φυσικά δασικά οικοσυστήματα που έχουν απομείνει στο νομό Ηρακλείου με τεράστια οικολογική και αισθητική αξία. Συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο «ΦΥΣΗ 2000» (NATURA 2000 – όρος Ίδη), από το 2001 έχει χαρακτηριστεί ένα μεγάλο μέρος του (80%) Καταφύγιο Άγριας Ζωής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναψυχής του δάσους κοντά στο μικρό καταφύγιο και την εκκλησία του Άη Γιάννη, θα στήσουμε την κατασκήνωση μας. Υπάρχει τρεχούμενο πόσιμο νερό και θα χρησιμοποιήσουμε το καταφύγιο ως αποθηκευτικό χώρο.

Και φέτος θα έχουμε μαζί μας για την ασφάλεια των παιδιών και για όλη τη διάρκεια της συνάντησης τους εθελοντές του σώματος των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξόρμησης

Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: από Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου,  Δικαιοσύνης 53, Ηράκλειο, τηλ. 2810-227609.

Αφήστε μια απάντηση

[ + ]