Παραλία Δωμάτων – Φαράγγι Κλάδου – Αγία Ρουμέλη
Παρασκευή 5 – Σάββατο 6 – Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014
Ένα τριήμερο στη νοτιοδυτική Κρήτη, στην παραλία Δωμάτων με το ιδιαίτερο και πανέμορφο τοπίο, όπου η πρόσβαση γίνεται είτε πεζοπορώντας το μονοπάτι Ε4 είτε με καραβάκι.
Την Παρασκευή το μεσημέρι αναχωρούμε για Χώρα Σφακίων. Από κει θα μεταφερθούμε με καραβάκι στην παραλία Δωμάτων, όπου θα διανυκτερεύσουμε σε σκηνές ή υπνόσακους κάτω από τα άστρα.
Το Σάββατο θα προχωρήσουμε μέσα στο μοναδικής ομορφιάς Φαράγγι του Κλάδου ως εκεί που δεν απαιτούνται σκοινιά για 2,5 ώρες περίπου και θα επιστρέψουμε από τα ίδια στα Δώματα για μπάνιο και χαλάρωση.
Την Κυριακή, όποιοι το επιθυμούν, μπορούν να περπατήσουν ως την Αγία Ρουμέλη ακολουθώντας το παραλιακό μονοπάτι Ε4, με το υψηλότερο σημείο στα 350μ. Οι υπόλοιποι επιστρέφουν με το καραβάκι.
Αρχηγός: Ζουμπουλιά Βολωνάκη • Ώρες πορείας: 5+4 • Β.Δ.: 1+2
Ώρα αναχώρησης: Παρασκευή 12.00 το μεσημέρι από το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Πληροφορίες: Δευτέρα έως Παρασκευή, 20.30 – 22.30 στα γραφεία του Συλλόγου, Δικαιοσύνης 53, τηλ. 2810-227609.




