Γνωριμία με την αναρρίχηση για εφήβους 12-17 ετών

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Μια ευκαιρία για μεγάλα παιδιά, των οποίων οι γονείς είναι μέλη του ΕΟΣ Ηρακλείου, να επισκεφθούν το περίφημο αναρριχητικό πεδίο στο Βουλισμένο Αλώνι.

Γνωριμία με την αναρρίχηση θα πραγματοποιηθεί στο Βουλισμένο Aλώνι. Ένας αναρριχητικός παράδεισος 15 λεπτά από την πόλη μας. Το πεδίο είναι οργανωμένο εδώ και 10 χρόνια και αποτελεί αναρριχητικό προορισμό για αναρριχητές από όλο το κόσμο και όλων των επιπέδων.

Σκοπός της γνωριμίας είναι να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι έφηβοι μια γεύση από τη δραστηριότητα της αναρρίχησης έτσι ώστε, όποιος το επιθυμεί, να ακολουθήσει αργότερα τις σχολές που γίνονται κάθε χρόνο και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να σκαρφαλώνει κάποιος με ασφάλεια και αυτονομία.

Τα παιδιά θα σκαρφαλώσουν τουλάχιστον μια διαδρομή με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς κανέναν κίνδυνο, καθώς το μάθημα – γνωριμία θα οργανωθεί με τη βοήθεια της Αναρριχητικής Κοινότητας Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα προσέλθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Αρχηγός: Άρης Μαυρομμάτης

Ώρα συνάντησης: 09:00 πμ στο Βουλισμένο Αλώνι και έως τις 14:00.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Δευτέρα έως Παρασκευή, 20.30 – 22.30 στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, Δικαιοσύνης 53, τηλ. 2810-227609.

[ + ]